Волейболистите на Монтана надиграха като гости Нефтохимик 2010 (Бургас) с

...
Волейболистите на Монтана надиграха като гости Нефтохимик 2010 (Бургас) с
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Отборът прояви характер, показа се като колектив

Волейболистите на Монтана надиграха като посетители Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:0 гейма в мач от третия кръг на Efbet Супер Волей и записа трета поредна победа в шампионата. Старши треньорът на отбора Даниел Пеев съобщи за BGvolleyball.com , че тимът му е посочил темперамент в основни моменти и се е борил до дъно.
 Монтана шокира Нефтохимик в Бургас и поведе Efbet Супер Волей Монтана шокира Нефтохимик в Бургас и поведе Efbet Супер Волей
" Хубавото е, че успяхме да вземем 3 точки в това посещение. Иначе във връзка с играта имам много забележки. В тази зала играем мъчно, имахме единствено една победа напоследък, само че в този момент се справихме. В основни моменти се представихме прелестно на сервис и посрещане. На тези два детайла доминирахме напълно, което ни държеше в мача. И трите гейма ги спечелихме на 2 точки разлика, можеше развоят и да е различен. Но тимът прояви темперамент, появи се като колектив. В тежки обстановки се борим до дъно, което е положително. Имахме здравословни проблеми и много травми. Сега ще използваме тези няколко дни до идващия мач, с цел да се опитаме да възстановим момчетата ", показа Пеев.

" В идващия кръг посрещаме Марек Юнион Ивкони (Дупница) вкъщи. Както постоянно гоним победа. Програмата за първите три кръга беше доста тежка. Донякъде сме прелестно сюрпризирани от показаните резултати. Волейболно имаме много неща за изчистване и възстановяване. Най-важното е да сме здрави и считам, че можем да играем добър волейбол ", сподели още треньорът на Монтана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР