Волейболистите на Левски София победиха Арда (Кърджали) с 3:0 гейма,

...
Волейболистите на Левски София победиха Арда (Кърджали) с 3:0 гейма,
Коментари Харесай

Теодор Богданов: Левски съвсем спокойно може да играе на финал

Волейболистите на Левски София победиха Арда (Кърджали) с 3:0 гейма , в последния кръг от Суперлигата при мъжете и приключиха на пето място в класирането след постоянния сезон. На плейофите„ сините “ срещат завършилия на четвърта позиция Пирин (Разлог). Ето какво сподели Теодор Богданов за BGvolleyball.com за успеха и плейофите:
„ Нямаше вид да излезем и да загубим от Арда. Ние се борихме да отидем по-напред в класирането и го направихме, завършихме пети. Също по този начин това беше мач за наша чест “.
 Левски - Арда 3:0 @@@
„ Първият гейм играхме доста събрано и превъзхождахме противника във всички детайли. След това концентрацията ни падна и се пропукахме в посрещане. Но успяхме да се съберем още веднъж в решителните моменти и в края на гейма още веднъж надделяхме “.

" Сега започваме да се готвим за плейофите, противник ни е Пирин. Смятам, че напълно умерено можем да стигнем до край. Ако успеем да играем съсредоточено и в случай че почистим персоналните неточности, не мисля, че има тим, който да ни спре до финала “.
BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР