Волейболистите на Левски София отстъпиха на Черно море (Варна) с

...
Волейболистите на Левски София отстъпиха на Черно море (Варна) с
Коментари Харесай

Владо Николов: Отговорността за този мач е моя

Волейболистите на Левски София отстъпиха на Черно море (Варна) с 2:3 гейма, в мач от двадесетия кръг на Суперлигата, който се игра в зала „ Универсиада “. Треньорът на сините Владимир Николов бе отчаян от неуспеха, само че съобщи, че поема отговорност за него. Ето неговото мнение за BGvolleyball . com след мача:
 Левски - Черно море @@@

„ Играхме на приливи и отливи и най-после загубихме. Получава се по този начин, че в един миг вървим доста добре, играем, а по-късно вършим неточности без аргументи. Така стана и в тайбрека, когато имахме преимущество и поведохме с 11:7, само че се пропукахме в посрещане. Съперникът направи три аса на Гордън Люцканов, а той е най-хубавия ми посрещач на флот сервис “.
 Левски - Черно море @@@

„ Като цяло желая да заявя, че отговорността за този мач е моя. Исках да дам опция на повече играчи за изява, смятах, че против Черно море е отлична опция да се потвърдят на игрището. За страдание промените не дадоха упования резултати и не се получи играта “.

„ Само след ден следва нов мач против Марек. Трябва да се активизираме оптимално. Да покажем, че всичко във вчерашния мач е било случайност. Очаквам реакция на моя тим против Марек! “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР