Волейболистите на Левски обърнаха и се наложиха като домакини над

...
Волейболистите на Левски обърнаха и се наложиха като домакини над
Коментари Харесай

Левски обърна Марек в Суперлигата

Волейболистите на Левски обърнаха и се постановиха като домакини над Марек Юнион Ивкони (Дупница) с 3:1 (20:25, 25:16, 25:16, 25:20) в мач от предпоследния 21-и кръг на постоянния сезон, игран довечера в зала " Универсиада ".
 Левски - Марек @@@
Така по-малко от 48 часа след петгеймовата загуба от Черно море (Варна) в София, " сините " се реваншираха. Левски резервира 6-о място във краткотрайното класиране с 36 точки след 12 победи и 9 загуби и 36 точки, с колкото е и 5-ия Хебър (Пазарджик), само че след 13 победи и 8 загуби. Дупничани пък не престават да са 8-и с 8 победи, 13 загуби и 20 точки. В последния 22-и кръг момчетата на Владо Николов са още веднъж домакини, само че този пък на новобранеца Арда (Кърджали), до момента в който Марек гостува на Черно море във Варна. Срещите са в петък (2 март) от 18,30 часа.
 Левски - Марек @@@
Дупничани демонстрираха надъхана игра в първия гейм и го взеха без особени проблеми с 25:20. Последваха, обаче, два бързи гейма с по 25:16 за Левски и резултатът беше извърнат до 2:1. Четвъртият гейм стартира с задатък за Марек от четири точки, само че в средата на частта това закъснение беше наваксано от " сините ". Те последователно трупаха преднина и след 25:20 и мощна игра на Смилен Мляков затвориха мача в своя изгода с 3:1.
 Левски - Марек @@@
Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от мача ЛЕВСКИ - МАРЕК 3:1 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР