Волейболистите на Хебър победиха Арда (Кърджали) с 3:0 гейма в

...
Волейболистите на Хебър победиха Арда (Кърджали) с 3:0 гейма в
Коментари Харесай

Мартин Палийски: За мен е голяма чест да съм капитан на Хебър

Волейболистите на Хебър победиха Арда (Кърджали) с 3:0 гейма в среща от 17-ия кръг на Суперлигата. Капитанът на тима Мартин Палийски поведе хебърци към следващия безапелационен триумф. Той e едно от одобрените имена в родния волейбол, а за него да е капитан на Хебър е голяма отговорност и чест. Казва, че се раздава на 200%, когато играе и желае да реализира триумфи с тима на Хебър.

Любовта към волейбола Мартин Палийски наследява от своята майка, която също е волейболистка. Самият той е ученик на волейболната школа на пловдивския Локомотив. На 17 години Мартин Палийски минава в тима на Пирин (Разлог), където играе в продължение на 4 години. 202-сантиметровият централен блокировач е печелил медали и титли с едни от най-хубавите тимове в България. Мартин Палийски минава през всички национални тимове при подрастващите, а през лятото на 2015 година. става част от селекцията в националния ни отбор на Пламен Константинов за Световната лига.

28-годишният волейболист в действителност е от хората, които знаят по какъв начин се преследват фантазии. Една от осъществените му е пловдивският волейболен клуб Строител, където Палийски е президент. Мартин Палийски дефинира себе си като извънредно упорит човек. Затова не е чудно, че с изключение на с волейбол, той намира време да се занимава и със собствен бизнес. Това, с което се гордее най-вече Мартин Палийски е дребната му дъщеричка Мартина, която скоро ще навърши 1 годинка. Малкото момиченце изпълва с голяма наслада живота на своите родители.

Амбициозният волейболист има още доста проекти, които обаче за в този момент резервира в загадка. Не е загадка обаче, че е имал предложения от водещи тимове в България, само че избра да играе в Хебър. Мартин Палийски приема като изключителна чест и отговорност да е капитан на тима на Хебър. Не си слагам дълготрайни проекти, само че на всички места пъдя първото място, споделя капитанът на Хебър.

ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР