Волейболистите на Хебър (Пазарджик) започват своя поход в Европа за

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) започват своя поход в Европа за
Коментари Харесай

Вижте първия съперник на Хебър в турнира за Купата на CEV

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) стартират своя поход в Европа за сегашния сезон, като за първи път ще вземат участие във втория по мощ евротурнир - за Купата на CEV (CEV cup).

Първият противник на „ тигрите “ в конкуренцията е албанският Ерзени (Шияк). По сделка на двата клуба и двата мача ще се проведат в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик. Първата среща, на която алегорични домакини са албанските волейболисти, е на 17 ноември (вторник) от 18:30 часа. Реваншът е незабавно на идващия ден, 18 ноември, още веднъж от 18:30 часа.

Противникът на Хебър е изцяло реализуем тим, като състезателите, водени от Атанас Петров, излизат да покажат своите благоприятни условия и да се класират за 1/8-финал в Купата на ЦЕВ. Това несъмнено минава през две победи на „ тигрите “, като продължаването напред е изцяло постижима цел.

Ерзени Шияк е учреден през 1947 година в град Шияк, Албания, които се намира на 30 км. от столицата Тирана и в него живеят 30 000 души. Ерзени са 4-кратни първенци на Албания, като през сезон 2018/2019 са носители на Купата на Албания, а предходната година са финалисти. В историята си имат и няколко участия в евротурнирите на ЦЕВ, като последното е предходната година за Купата на Претендентите.

ВК Хебър излъчва онлайн двата мача във своята фейсбук страница.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР