Волейболистите на Хебър (Пазарджик) надиграха като домакини хърватския Младост (Загреб)

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) надиграха като домакини хърватския Младост (Загреб)
Коментари Харесай

Николай Николов: Победата не ни дава спокойствие, отиваме да се борим за нов успех

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) надиграха като домакини хърватския Младост (Загреб) с 3:1 гейма, в третия квалификационен кръг на Шампионска лига и направиха значима крачка към присъединяване в груповата фаза на европейския шампионат. 

Бившият национал и централен блокировач на Хебър Николай Николов съобщи за BGvolleyball.com че този триумф никога не носи утешение, а тимът на Пазарджик отива да се бори за нова победа в реванша.
 Сашо Попов: Тодор Алексиев играе неповторимо, за какво да не помогне на националния тим? Сашо Попов: Тодор Алексиев играе неповторимо, за какво да не помогне на националния тим?
„ Можеше по-категорично да победим. Загубеният първи гейм го приписвам на напрежението, което имаше в нашите редици. Знаете, че предходното ни домакинство не беше доста сполучливо. Малко или доста остава в главата. Смятам, че до някаква степен си изигра роля. Също по този начин тимът на Младост пусна много мощен сервис в първия гейм. Това им оказа помощ. Но останалите три елементи се успокоихме. Повишихме темпото, намерихме ритъма и правехме по-малко неточности. Срещу  един подобен млад състав, какъвто е противникът, когато допускаш по-малко бърка, разумно е да спечелиш.
35  Шампионска лига: Хебър - Младост (Загреб) 3:1 </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР