Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) записаха 6-а победа в Суперлигата

...
Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) записаха 6-а победа в Суперлигата
Коментари Харесай

Пламен Христов: Амбицирани сме да успеем

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) записаха 6-а победа в Суперлигата на България, откакто се постановиха изрично над Пирин (Разлог) с 3:0 гейма в мач от 10-ия кръг. Старши треньорът Пламен Христов изгледа дуела от трибуните на зала " Добротица " поради наложено наказване. Ето какво сподели след срещата експертът:

" Мачът не бе на най-високо качество. И двата тима играха под опциите си, само че по принцип този състав на Разлог бе по-опитен и се стори, че доста леко победихме. Мислех, че мачът ще бъде по-труден ".

" От мач на мач напредваме. Светослав Арнаудов се оправи съвършено на поста посрещач, който не е нормален за него. Беше на равнище и в офанзива, и на блок, и на сервис. Няма какво повече да желая от него, при изискване, че играе на поста център ".

" Амбицирани сме да успеем. Не знам къде ни таванът, зависи каква ще е селекцията. Малшанс е, че в три мача загубихме по 3:2. Ще ни бъде доста мъчно да победим Черно море във Варна, само че мисля, че нещата ще се получат за класиране в четворката. От там нататък - каквото пристигна. Несериозно е толкоз рано да приказваме за медалите ", приключи Христов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР