Волейболистите на България излизат тази вечер от 20:40 часа в

...
Волейболистите на България излизат тази вечер от 20:40 часа в
Коментари Харесай

България ще брани честта си срещу Канада и ще гони по-добро класиране

Волейболистите на България излизат довечера от 20:40 часа в „ Арена Армеец “ в София в последния си мач от група G на втория стадий на Световното състезание, което се организира в България и Италия. Нашата селекция ще брани достойнството си против „ кленовите листа “ и ще се надява на знамение, с цел да се класира за идната фаза.
 България - Съединени американски щати 0:3 @@@

В събота „ трикольорите “ отстъпиха на Съединени американски щати и по този начин възможностите им за продължение към финалите в Италия бяха сведени до най-малко. „ Лъвовете “ се намират на второто място в класирането на своя поток с 12 точки, на седем зад водача и единствен непобеден досега отбор на шампионата – Съединени американски щати.

Момчетата на Пламен Константинов записаха 4 победи и 3 загуби досега, а довечера ще се борят за достойнството си и ще се надяват въртележки в другите групи, с цел да доближат до решителната фаза на конкуренцията. Там отиват всички спечелили в четирите групи, както и двата най-хубави втори.

За се трансформира в подобен отборът на България, би трябвало по едно и също време да бъдат изпълнени 4 условия.
 България - Съединени американски щати 0:3 @@@
На първо място България би трябвало да победи Канада с 3:0 или 3:1 гейма.

След това Финландия би трябвало да победи Русия с 3:0 или 3:1 (нещо, което граничи с научната фантастика) , а Холандия да претърпи проваляне от Италия без значение с какъв резултат. Четвъртото изискване е Белгия да загуби най-малко два гейма от Бразилия.

В последния стадий на шампионата на планетата, който ще се организира в Италия, тимовете ще бъдат разграничени в две групи от по три състава.  България - Съединени американски щати 0:3 @@@
Победа на България над Канада с 3:0 или 3:1 ще обезпечи минимум 7-о или 8-о място в крайнато класиране на Мондиал 2018.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР