Волейболистът на Нефтохимик Валентин Братоев похвали съотборниците си за отборния

...
Волейболистът на Нефтохимик Валентин Братоев похвали съотборниците си за отборния
Коментари Харесай

Братоев: Важен е отборният дух, а не индивидуалните ми изяви

Волейболистът на Нефтохимик Валентин Братоев похвали съотборниците си за отборния дух, показан в първия дуел от финалната серия против ЦСКА, който бургазлии завоюваха с 3:1.

Братоев направи девет неточности от сервис, само че с два аса при резултат 27:27 в четвъртия гейм, донесе триумфа за домакините.

„ Винаги съм съсредоточен, само че през днешния ден доста не ми се получаваха нещата. Въпреки това продължавах жалко и настойчиво по същия метод, което несъмнено не е вярно. По традиция постоянно в края на геймовете имам шанс и сервисът ми влиза тежко. Случва ми се доста тежко “, разяснява Вальо Братоев.

„ Отборът не се съобщи в четвъртия гейм, когато нещата отиваха към тайбрек. Всеки свърши по нещо малко и нещата се получиха. Накрая двата сервиса от моя страна бяха хубави, само че нямаше да се стигне до тях, в случай че Илия не беше направил обсада, в случай че Жоро Петров не беше посрещнал, в случай че Теди не беше извадил две отбрани. Не бих подчертал върху моите самостоятелни изяви, а по-скоро на отборната игра “, сподели още волейболистът на Нефтохимик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР