Волейболистът на Левски София и либеро на националния отбор на

...
Волейболистът на Левски София и либеро на националния отбор на
Коментари Харесай

Владислав Иванов пред Block Out: С Левски ще направим всичко възможно, за да печелим на Купата на България

Волейболистът на Левски София и либеро на националния тим на България Владислав Иванов гостува през днешния ден във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

“Тренираме доста съществено с Левски. Изиграхме 4 контроли преди шампионата за Купата на България. Два с Хебър и по един с Монтана и Дея спорт. Надявам се да сме подготвени за дуелите в Пазарджик. На 1/4-финал излизаме против тима на Нефтохимик. Много сериозен съперник. С Левски ще създадем всичко допустимо, с цел да печелим на Купата на България ”, съобщи Владислав Иванов особено във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
6
“Отборът ни на Левски е построен от доста млади играчи и няколко опитни. Опитвам се и в ролята на капитан да давам препоръки и да оказвам помощ на всички с каквото мога. Имаме доста надарени млади волейболисти, пред които следва чудесно бъдеще ”, добави либерото на Левски София.
6
“Направихме един отличен първи полусезон със състава на Левски. Записахме страхотни победи, само че най-после допуснахме и две непредвидени загуби от Черно море във Варна и то с 0:3 и от Берое с 1:3 в Стара Загора. Николай Желязков даде убеденост на младите играчи и те демонстрираха най-хубавото от себе си в тези дуели. Но занапред ни предстоят значимите срещи в шампионата ”, добави Влади Иванов.
6
Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР