Волейболен клуб Люлин проведе редица обучения и инициативи, чрез които

...
Волейболен клуб Люлин проведе редица обучения и инициативи, чрез които
Коментари Харесай

Волейболен клуб мотивира младежите в Люлин“ да спортуват смело

Волейболен клуб " Люлин " организира редица образования и начинания, посредством които да подтиква младежите от най-големия регион в София да се занимават със спорт. Дейностите се осъществиха по план " Спортувай смело-живей здравословно " с поддръжката на Министерството на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по чл.10А от закона за хазарта.

" Наш приоритет е децата и младежите в регион " Люлин ", а и в цяла София да бъдат стимулирани да спортуват, само че и да имат подобаващи условия и благоприятни условия за това. Вярваме, че по този начин демонстрираме различен път на неподходящите въздействия на улицата. А по този метод печеливши са и спортът, и младежите ", съобщи ръководителят на ВК " Люлин " Деян Нинов.
 Подарък №1 за ЧРД на Любо Ганев - цялостна поддръжка за борда на CEV
Подарък №1 за ЧРД на Любо Ганев - цялостна поддръжка за борда на CEV

БФВолейбол ще поддържа Александър Боричич за нов мандат като началник на европейската централа

Чрез " Спортувай смело-живей здравословно " ВК " Люлин " сътвори условия и благоприятни условия за развиване на младежите от региона, за повишение на персоналната им мотивация и резистентен интерес към здравословният метод на живот. Чрез реализирането на плана се уголемява обсегът и се основава мотивация на младежите от регион " Люлин " за присъединяване в юношески действия, възстановяване на обществените им качества, нашарване и пълноценно потребление на свободното им време посредством здравословна двигателна интензивност.

Сред задачите на плана са още разрешаване на проблемите със застоялия метод на живот, експанзията и рисковото държание, зависимостите измежду младежите, както и разширение обсега на интензивно ангажираните с юношески действия и насърчаването им към здравословен метод на живот. За задачата се употребяват разнообразни форми на двигателна интензивност.
 Любо Ганев на 55: Моментното задоволство не ме успокоява и не лежа на остарели лаври
Любо Ганев на 55: Моментното задоволство не ме успокоява и не лежа на остарели лаври

" Мога да кажа, че се усещам прелестно "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР