Волейболът винаги е носил радости на България! И традицията продължава!

...
Волейболът винаги е носил радости на България! И традицията продължава!
Коментари Харесай

Полуфиналът на волейболните юноши – пряко на сайта btvnovinite.bg

Волейболът постоянно е носил наслади на България! И традицията продължава! С юношеския народен тим, който доближи до полуфинал на международното състезание до 19 години.

Днес (1 септември) „ лъвовете “ на селекционера Мартин Стоев ще излязат в борба за място на финала. Мача против Русия може да гледате директно на нашия уебсайт btvnovinite.bg от 14:30 ч.!

За първи път от 1989 година волейболистите в тази възрастова група са измежду топ 4 на света! Тогава, преди 32 години, те завоюваха бронзови медали.

Снимка: FIVB

Тимът на Мартин Стоев играе извънредно устойчиво на международното състезание в Иран. „ Лъвовете “ завоюваха 3 от 4-те си мача в групата, а по-късно отстраниха на осминафинал Египет. Така се стигна до трагичния мач с Италия. Българските волейболисти реализираха сложна, само че сладка победа с 3:2 над настоящия международен и европейски първенец в тази възраст.

Снимка: FIVB

Днес (1 септември) от другата страна на мрежата ще застанат 3-кратните първенци на планетата и сребърни медалисти от последните 2 шампионати – Русия. „ Сборная “ е единственият отбор, който ни победи в груповата фаза в Техеран.

Ще съумеят ли българските волейболисти да получат реванш?

Гледайте полуфинала на международното състезание по волейбол до 19 години сред България и Русия, директно на уеб страницата btvnovinite.bg от 14:30 ч.!

Снимка: FIVB
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР