Волен Сидеров пусна първи снимки от визитата си в Москва.

...
Волен Сидеров пусна първи снимки от визитата си в Москва.
Коментари Харесай

Волен Сидеров с първи СНИМКИ от Москва! Ето с кого се срещна и какво следва във визитата на "Атака"

Волен Сидеров пусна първи фотоси от визитата си в Москва. Придружаван от Явор Нотев и Десислав Чуколов, водачът на " Атака " посети общя среща на интернационалните наблюдаващи на президентските избори. Вижте какво показа самият той във Facebook:

" Заедно с моите сътрудници от Политическа партия АТАКА присъствахме на обща среща на интернационалните наблюдаващи на президентските избори в Москва. По време на срещата разговарях с депутата от Държавната дума Леонид Слуцкий, който бе един от основателите, народни представители от целия свят да проследят от близко изборния развой в Русия. В качеството си на наблюдаващ и водач на Политическа партия АТАКА разговарях с голям брой сътрудници от Германия, Франция, Белгия, Сърбия, Бразилия, Аржентина и други. Радвам се, че по покана на ръководителя на Държавната дума Вячеслав Володин ще бъда част от демократичния развой по избирането на президента на Руската Федерация.
В утрешния ден ще посетим няколко изборни секции в Москва, където ще видя директно по какъв начин гласоподава съветския народ. "













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР