Волен Сидеров призова лидера на НФСБ Валери Симеонов да не

...
Волен Сидеров призова лидера на НФСБ Валери Симеонов да не
Коментари Харесай

Волен Сидеров зове Валери Симеонов: Никакви оставки!

Волен Сидеров прикани водача на НФСБ Валери Симеонов да не подава оставка поради разразилия се скандал с журналиста Виктор Николаев. Председателят на "Атака " е безапелационен, че съдружният му сътрудник не е сторил нищо неправилно.

Сидеров прикани Симеонов, че би трябвало да се бори с "необективната и поръчкова публицистика ", както го е правил самият той в продължение на 12 години.

Публикуваме позицията му без редакторска интервенция:

"За два дни да напусна родината и незабавно някой стартира да истеризира. Човек не може да си направи умерено сватбеното странствуване. До мен доближи новината, че от Движение за права и свободи са поискали оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Без ясна причина. Защото бил националист. А националисти не можело да има в ръководството на европейски страни. Само, че Словакия я управляваха националисти, когато беше хазаин на Евросъюза. Полша и Чехия също ги управляваха националистически партии. А какъв различен, с изключение на националист, е Виктор Орбан, който следва националния си интерес, даже и в несъгласие с Брюксел. Всеки добър политик би трябвало да бъде родолюбец, националист, което значи да следва интереса на своя народ и страна. Така че, настояванията за оставки сега нямат съображение. Призовавам Валери Симеонов да не подава оставка! А, като се върна ще седнем да приказваме, и да му опиша за моята 12-годишна битка с необективната и поръчкова публицистика. Никакви оставки! Ние, патриотите, сме във властта, с цел да вършим положителни неща за България. За няколко месеца до момента бяха свършени такива, положителни неща, и това ще продължава ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР