Волен Сидеров призова Джамбазки да си признае, че е гей,

...
Волен Сидеров призова Джамбазки да си признае, че е гей,
Коментари Харесай

В Европарламента ми казаха, че Джамбазки е гей

Волен Сидеров прикани Джамбазки да си признае, че е гей, с цел да спрат да го изнудват.
Хомосексуализмът на евродепутата се знаел и в българските политически среди. Много европейски политици и сътрудници на Джамбазки споделяли пред съдружния му сътрудник за противоположната му резба.
В Брюксел този факт не бил проблем, само че в София ще го изнудват, тормози се водача на Атака. Заради това даже да завоюва изборите в столицата мандатът на нежния челник щял да завърши безславно и небрежно.
От изявлението на Волен Сидеров излиза наяве, че мнозина са знаели, че дясната ръка на Каракачанов е гей, само че очевидно са го употребявали, с цел да го шантажират или употребяват. Самият Джамбазки в никакъв случай не е бил забелязван от жителите и медиите в компанията на дами.
Обикновено евродепутатът движи в компанията на млади мъже и членове на Вътрешна македонска революционна организация, а преди евроизборите вестник 24 часа пусна пиар историята, че Джамбазки имал противозаконна щерка. Наскоро столични гейове пуснаха пикантната клевета, че прякорът на слабичкия софиянец в техните бил “Сирма челник ” или “Войводката ”.
Друг столичен безгрижник и гей реалити звездата Денди обществено оповести, че на пияна глава Ангел Джамбазки си е желал секс от него на една поляна край Сандански.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР