Волен Сидеров пред Bulgaria ON AIR.Той коментира истерията в Сливен,

...
Волен Сидеров пред Bulgaria ON AIR.Той коментира истерията в Сливен,
Коментари Харесай

Сидеров: Ако стана кмет на София, ще назнача образовани роми в администрацията

 Волен Сидеров пред " Bulgaria ON AIR ".

Той разяснява нервността в Сливен, провокирана от подправен сигнал за лишаване на деца от фамилиите им.

" Не считам, че има съображение да се провокира суматоха и че някой заплашва децата на тези фамилии. Знам, че има мощно наличие на евангелистката черква при ромското население. Познавам някои от пасторите, не мисля, че това са хора, които ще пускат подправени вести ", съобщи Сидеров.

Според него ромското население е капсулирано от дълго време и то по неестествен метод.

" Напреженията в ромското население са непрекъснат проблем. То би трябвало да излезе от тази капсула. Ще поканя образовани хора от ромския етнос да застанат в общинската администрация и те да се грижат техните събратя да излязат от затвореното пространство ", съобщи водачът на " Атака ". По думите му нервността в Сливен е ориентирана против властта.

Кандидатът за кмет на София разяснява идните избори и неговата стратегия за ръководство на столицата.

" Аз прелагам същинска промяна на модела на ръководство, защото големите пари, които се дават за непорочност и поправки, отиват в частни компании, а това може да се прави от общински компании. Контролът да бъде по-добър, регламентът - по-ясен, отговорността - по-ясна ", съобщи Сидеров пред Bulgaria ON AIR.

Една от първите точки в програмата му е прекъсването на гей парада в столицата.

" На тези зрелища не им е мястото в центъра на София. Не става дума за хомофобия. Става дума за проява на нещо, което нервира главната част на популацията и промива мозъците на подрастващите ", разяснява политикът.

Лидерът на " Атака " разяснява и нашумелия скандал сред него и Българска национална телевизия. Част от министрите дефинираха държанието му като недопустимо и неприемливо.

" Всички, които се изрекоха във връзка това мое присъединяване, не са го гледали цялото предаване. Трябва да съжалява управлението на телевизия, което вкара жандармерия в студио все едно става държавен прелом ", безапелационен бе Сидеров.

По думите му свадите по отношение на неговата персона са били медийно украсени, а той не е правил нищо незаконно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР