Волен Сидеров е свободен да напусне Обединени патриоти и това

...
Волен Сидеров е свободен да напусне Обединени патриоти и това
Коментари Харесай

Каракачанов: Сидеров е свободен да напусне ОП, това няма да пречи на правителството

Волен Сидеров е свободен да напусне " Обединени патриоти " и това няма да заплаши държавното управление, разгласи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, съгласно който шансът за оцеляване на " патриотичната " коалиция не е огромен.

" Няма по какъв начин да седна на една маса да работя с някой, който се е упражнявал 40 дни върху гърба на Вътрешна македонска революционна организация. Хвърлял е обиди и клюки. Правил си е акцията на наш тил. Не го разбирам като коалиционност. Това не го разбирам като коалиционност и съдружна просвета. Не го желая ", разгласи Каракачанов в петък пред Нова телевизия по адрес на водача на " Атака " Волен Сидеров.

" Аз нямам желание да церя този или оня. Ако някой счита, че е пристигнало времето да напуща коалиция " Обединени патриоти ", да бъде по този начин добър да го направи ", добави Каракачанов.
Преди два дни Сидеров упрекна Вътрешна македонска революционна организация, че е съумяла да реализира над 7% на евроизборите и двама евродепутати посредством " нечестна договорка ". По време на предизборната акция партията му атакуваше и Каракачанов, и лидера на листата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Въпреки това обаче преди два дни Сидеров даде да се разбере, че не счита да напуща " Обединени патриоти ", а чака другите две партии да го изгонят.

" Атака " е първа в 3-4 цигански секции в Ямбол
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР