Волен и Деница вече са семейство Сидерови. Депутатът на Атака

...
Волен и Деница вече са семейство Сидерови. Депутатът на Атака
Коментари Харесай

ЛУКС и ГОРЧИВО: Волен и Деница се ожениха! Смокинг, лачени обувки и вълни в косите! Борисов на първа линия на пищното тържество!

Волен и Деница към този момент са семейство Сидерови. Депутатът на Атака и неговата половинка се врекоха във безконечна честност. Сидерови удариха в земята родните олигарси и подвигнаха най-пищната женитба с невиждан лукс, блюда и напитки в бляскав столичен ресторант!

Сидеров се барна със смокинг и лачени обувки, а синът им Волен – Младши беше цялостно копие на татко си. Вече някогашната девойка Гаджева беше в прелестна рокля и несъмнено изглеждаше доста добре. Шаферките бяха в сини дълги рокли, а голям брой хора се бяха събрали да гледат „ сватбата на годината “, която се чакаше и единствено за нея се говореше от няколко дни в Народното събрание и къде ли не…

Пищна и лъскава проява на разкош и богатство. Гостите-патриоти пък демонстрираха разкош, който е неясен и афектиран за гласоподавателите им. Министрите на Атака като Караниколов в действителност са министрите на Движение за права и свободи в Борисов -3, което може да дава мотив да мислим, че точно от там идва и приказното замогване на водачите на патриотите.

Както е споделил Ботев: Най-добре е еснафът по кое време има млада жена и остарял ревматизъм. Амин! Хората, които се бяха събрали в страни от гостите, бяха със спотаен мирис от лъскавото празненство. Вероятно гласоподавателите на Сидеров и сие въздишат по този лукс, който виждат, а обикновено е и да си го пожелаят. Както се споделя - Дай Боже всеки му подобен лукс!

Стотици се тълпят на пира, а самият Бойко Борисов води колоната. Премиерът пропусна църковния обред, с цел да поиграе мач на дребни малки врати в слънчевия следобяд от циганското лято.

Сидеров и Гаджева са дружно от няколко години, а през 2015-а се роди синът им. Волен Сидеров-младши ще е шафер на сватбата на майка си и татко си.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР