Вокална група "Шоколадче"-Лом се класира на първо място в Националния

...
Вокална група "Шоколадче"-Лом се класира на първо място в Националния
Коментари Харесай

Шоколадчетата от Лом взеха първо място на национален конкурс

Вокална група "Шоколадче "-Лом се класира преди всичко в Националния конкурс с интернационално присъединяване "Петнадесет лалета " в Хисаря, вокалното трио от Микаела, Рая и Емили също сграбчи първото място в съответния раздел с песента "Яворова пролет ". Това е обичан конкурс за групата, показа Росица Кръстева, вокален възпитател:
"Аз съм щастлива и горда и с много огромно неспокойствие чакам присъствения стадий. Концертният състав на група "Шоколадче " се показа с едно доста обичано наше парче по музика на Развигор Попов "В утринта " и те са класирани. Очакваме резултатите на самостоятелен реализатори ", добавя Кръстева.
Предстои присъственият стадий на "Звукът на времето ", където също сме класирани. Предстои специфичен концерт във връзка 13-ия рожден ден на група "Шоколадче " от златни български шлагери. Той ще бъде на 8 юни в огромната зала на читалище "Постоянство ". Идеята е да върнем часовника обратно и да се върнем в едно друго време с неговата хубост и полезности ", споделя педагогът.
В първия стадий на състезанието "Петнадесет лалета " Никола Михайлов сграбчи две първи места, Мария Илиева е преди всичко, а София Дамянова се класира на второ и трето място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР