Вокалистката на поп групата Girls Aloud е починала от рак

...
Вокалистката на поп групата Girls Aloud е починала от рак
Коментари Харесай

Почина вокалистката на Girls Aloud Сара Хардинг

Вокалистката на поп групата " Girls Aloud " е умряла от рак на гърдата. Тя беше на 39 години. За нейната гибел разгласи майка на Сара в Инстаграм.

" С дълбока горест ви оповестявам, че прелестната ми щерка Сара умря тази заран. Много от вас знаят за борбата ѝ с рака и по какъв начин тя не се отхвърли до последния си ден. Сара беше блестяща звезда и се надявам, че ще бъде запомнена по този метод ", написа майката на певицата.

Миналата година изпълнителката разгласи обществено за борбата си с подлата болест, а по това време тя имаше голям брой разсейки по тялото си. По-късно съобщи, че лекарите са ѝ споделили, че евентуално няма да доживее до идната Коледа.

Звездата беше безапелационна, че ще се бори до последно с заболяването, а през това време написа и мемоара " Hear Me Out ", в който споделя детайлности за борбата си със болестта.

Тя се обърна и с апел към своите почитатели в обществената мрежа да не отсрочват годишните си прегледи при мамолога, тъй като в случай че закъснеят, изходът може да бъде съдбовен.

" Girls Aloud " е основана през 2002 година и бързо се трансформират в една от най-успешните момичешки поп групи във Англия. Седем години по-късно обаче групата се разпада. За времето, през което са дружно, певиците издават общо 5 студийни албума.

Надин Койл, една от колежките на Хардиг, написа в Инстаграм: " Нямам думи, с които да изразят какво усещам към това момиче и какво значи тя за мен. Знам, че доста от вас ще се усещат по този метод ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР