Вокалистът на The Prodigy Кийт Флинт се е самоубил, след

...
Вокалистът на The Prodigy Кийт Флинт се е самоубил, след
Коментари Харесай

Ето защо се е самоубил фронтменът на The Prodigy

Вокалистът на The Prodigy Кийт Флинт се е самоубил, откакто е пуснал обичания си дом за продажба след ужасяваща разлъка със брачната половинка си, съобщи английският таблоид The Sun, представен от Факти.бг.

Фронтменът на английската група беше открит мъртъв на едвам 49 години. По-късно неговите близки потвърдиха, че става въпрос за самоубийство. Кийт Флинт е протегнал ръка на живота си в своето жилище в Есекс, което споделял с японката Маюми Кай.

``
реклама

Според изданието двамата са се разделили, а музикантът бил заставен да продаде обичаното си жилище. Има информация, че желал да продаде и заведението, на което бил притежател. Той имаше връзка с японската диджейка и модел, която по време на трагичния случай е била в Япония, а не на Острова. Заради раздялата Кийт Флинт е изпаднал в тежка меланхолия, като е допустимо да е почнал да използва опиати.

Кийт Флинт се ожени за японката през 2006 година, само че връзката на двамата е била към своя край съгласно източници. Фронтменът на електронната английска тайфа преди е споделял, че има взаимозависимост към алкохол и опиати, само че точно неговата брачна половинка го е „ избавила “. Жилището, пуснато за продажба, е било на стойност от 1.5 милиона паунда. През последните месеци двамата съпрузи рядко са прекарвали време дружно. Кийт Флинт бил заставен да разпродава парцелите си, които са били взаимна съпружеска благосъстоятелност.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР