Вокалистът на Red Hot Chili Peppers Антъни Кийдис обяви от

...
Вокалистът на Red Hot Chili Peppers Антъни Кийдис обяви от
Коментари Харесай

Red Hot Chili Peppers обявиха втори албум за 2022

Вокалистът на Red Hot Chili Peppers Антъни Кийдис разгласи от сцената на разпродадения им концерт в Денвър, че групата ще издаде втори албум през 2022 година - " Return of the Dream Canteen ".

Датата, на която можем да го чакаме, е 14 октомври, като и в този случай зад него стои именития продуцент Рик Рубин, който е виновен освен за последното им LP " Unlimited Love ", само че и за класики като " Blood Sugar Sex Magik " и " Californication ".

" Имаме чисто нов двоен албум, " добави басистът Флий по време на шоуто и заяви, че първият сингъл ще се споделя " Tippa My Tongue ".

Завръщането на китариста Джон Фрушанте провокира освен изобретателен напредък в групата, само че и оказа помощ за мощна година на пазара. През април " Unlimited Love " се изкачи преди всичко в класацията за албуми на Billboard, откакто бяха продадени 97 500 копия. Red Hot оглавиха чарта за пръв път от 2006 година. Водещият сингъл " Black Summer " също влезе в Billboard 100 и зае челната позиция в класацията Alternative Airplay на медията - рекордната 14-а ария, с която групата реализира това.

В момента американците са на международно турне, което стартира от Европа и включваше 13 дати на Стария континент.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР