Вокалистът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски отнесе много звучен женски

...
Вокалистът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски отнесе много звучен женски
Коментари Харесай

Борис Солтарийски изяде звучен шамар от тази жена ВИДЕО

Вокалистът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски отнесе доста гласовит женски пестник, а повода е, че се заглежда поч непознато. Появи се и скандално клипче в мрежата, в което ясно се вижда и чува силата на плесницата по бузата на надарения артист. 

Тук странното е, че ревностната експанзия не идва от неговата брачна половинка Аделина, а от друга жена. Наш кореспондент научи, че въпросната русокоска е част от балета на Слави Трифонов.

 

Въпросното клипче е просто смешка от страна на Борис Солтарийски и девойката, които са изиграли сцена, която натрупа лайкове в Тик Ток. 

 

@borissoltariiski #бориссолтарийски #смяхдоскъсване #смях #severozapad #fypシ #fy #vraca #borissoltariiski ♬ original sound – BORISSOLTARIISKI

Ясно се вижда, че са го снимали пред малкия екран на Дългия, а Борис се пробва да бъде занимателен и да си вдигне почитателите в най-модерната платформа Тик-Ток, където сходни скечове вървят като топъл самун. 

А във въпросния скеч виждаме по какъв начин Борис и русокоската вървят съвсем един до различен и когато се разминават с друго момиче той извъртя глава и я оглежда. В този миг получава пестник от русокоската. Оказва се, че не се познават, а тя го е блъснала по табиет. 

Видеото се радва на огромен интерес в обществените мрежи, а почитателите на Борис желаят още сходни скечове. Прави усещане, че на никое място не участва брачната половинка му Аделина и слуховете а разлъка май ще се окажат истина.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР