Вокалистът на германската група Рамщайн - Тил Линдеман, пусна нов

...
Вокалистът на германската група Рамщайн - Тил Линдеман, пусна нов
Коментари Харесай

Тил Линдеман пропя на руски в ново ВИДЕО, заснето в Ермитажа

Вокалистът на немската група " Рамщайн " - Тил Линдеман, пусна нов видеоклип към песента " Любим град ", снимано в " Ермитажа ". Видеото е оповестено в канала на музиканта в YouTube.

Действието в клипа се развива в залите на фамозния музей, където Линдеман извършва творбата си в съпровод на женски симфоничен оркестър. Момичетата са облечени в бели облекла, до момента в който самият реализатор се разхожда из залите в черен костюм.



На 23 април Тил Линдеман пусна видеоклип към песента " Любим град ", в който прелита над гори със руски военен аероплан. Известно е, че Линдеман е записал композицията във връзка излизането на кино лентата " Девятаев " на режисьора Тимур Бекмамбетов. В надписа към видеото е посочено, че песента е включена в саундтрака към кино лентата, написа Avtora.com.

Текстът на песента " Любим град " е написан от руския стихотворец Евгений Долматовски, а композитор е националният актьор на Съюз на съветските социалистически републики Никита Богословски. Композицията е изпълнена за първи път във кино лентата от 1939 година " Бойци " на Едуард Пенцлин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР