Вокалистът на една от най-обичаните групи у нас загуби битката

...
Вокалистът на една от най-обичаните групи у нас загуби битката
Коментари Харесай

Ники Кънчев обяви последното съобщение, което му е написал Димо от П.И.Ф. преди да почине

Вокалистът на една от най-обичаните групи у нас загуби борбата в коронавирус. Новината раздруса мнозина през днешния ден.

Своя спомен от студентските години показа в профила си в обществената мрежа Милица Гладнишка, състудентка на вокалиста на P.I.F. от класовете по куклено актьорско майсторство в НАТФИЗ.

„ Димо… Една нежна и по детски чиста душа! Заедно завършихме НАТФИЗ с тройка за дипломния ни театър, изработен за три дни – четирима изтърсаци от разнообразни класове! Ще липсваш на цялата Земя. Но, Вселената е твоя в този момент! Лети!! “ – с тези думи актрисата си взе довиждане с музиканта.

 

Съюзът на артистите в България също уважи паметта му. „ Сбогом, Димо! Боли! Оставаш вечно в сърцата ни! “, написаха от гилдията във Facebook.

 

 

Ники Кънчев пък разкри последното известие, което му е написал Димо от болничното заведение. В него той му признава какъв брой доста желае да се видят и да слушат музика, само че на положителния остарял грамофон.

 

„ Имам прелестна жена, две прелестни дъщери от тази жена. Две кучета на 10 голден и на 2 той пудел. Страхотни китари, пиана и микрофони. Имам всичко човек, от мен се желае да работя. Искам да ми дойдеш на посетители да изслушаме някой албум, само че на плоча. Имам си особено място. “

Е приятелю обичани, към този момент си на „ особено място “.
Пускай си каквото решиш с другите велики.
Твоята „ Приказка “ тук свърши, само че продължава горе “, елементарни се с артиста журналистът.

 

 

„ Преди има няма месец се видяхме и си говорихме искрено и въодушевено на по чаша кафе. Някак около проблемите ни се намерихме и си споделяхме, както в никакъв случай до в този момент, познавайки се от толкоз дълго време. Разказа ми за бъдещите си проекти, страхотни хрумвания, прелестни проекти… “, написа Рафи Богосян в профила си.

„ Наистина не мога да повярвам…
Съболезнования на всички близки и прелестното му семейство ❤
Вечни, мощни и сърцати аплодисменти… за теб.. Димо! “, сбогува се Рафи.
 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР