Вокалистът на британските метъл легенди Iron Maiden - Брус Дикинсън

...
Вокалистът на британските метъл легенди Iron Maiden - Брус Дикинсън
Коментари Харесай

Брус Дикинсън, вокалистът на Iron Maiden, идва в България за специална вечер-разговор с публиката

Вокалистът на английските метъл митове Iron Maiden - Брус Дикинсън - идва в България със своето авторско шоу „ За какво служи този бутон: Вечер-разговор с Брус Дикинсън “ на 23 декември (понеделник) 2019, 20:00 ч., Зала 1, Национален замък на културата.

Билетите за шоуто са на цени от 45 до 120 лв. и към този момент са в продажба.

Брус Дикинсън е един от музикантите с извънредно забавен и впечатляващ житейски път. Освен вълнуващите десетилетията с метъл титаните Iron Maiden, животът на Брус отвън прожекторите е в действителност невероятен. Той е самолетен водач и капитан, авиационен бизнесмен, пивовар, ефирен артист, сценарист, създател на бестселъри, изнасял е мотивиращи декламаторски речи, има два издадени романа и е интернационален фехтовач.

През 2017 Дикинсън стартира да промотира автобиографията си „ За какво служи този бутон “ като прави няколко литературни четения и срещи с почитатели и медии в разнообразни театри във Англия. Оттогава, „ За какво служи този бутон – Вечер - диалог с Брус Дикинсън “ се трансформира в едно лично шоу, което прилича стандъп комедия. То е с дълготрайност 2 часа.
Шоуто е разграничено на две елементи, като първоначално Брус споделя по доста занимателен и комичен метод за вълнуващия си живот. Представяйки завладяващи истории със своя неповторим жанр, съпроводени от персонални фотоси, Брус споделя и анекдоти освен от книгата си, само че и други по-малко известни и непубликувани истории.

Втората част е отдадена напълно на въпроси към Брус - той дава отговор на всички чудати и директни въпроси по един необикновено спонтанен и проницателен метод. Всичко това, прави шоуто увлекателно и незабравимо.

Не пропускайте неповторимата опция да се докоснете до фантастичния повествовател и непостижим шоумен Брус Дикинсън в една незабравина вечер на 23 декември в зала 1 на НДК.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР