Вокалистът на Axel Rudi Pell – Джони Джоели ще бъде

...
Вокалистът на Axel Rudi Pell – Джони Джоели ще бъде
Коментари Харесай

В Тутракан подготвят десетото издание на фестивала „Огненият Дунав“

Вокалистът на Axel Rudi Pell – Джони Джоели ще бъде специфичната музикална изненада по време на десетото издание на фестивала „ Огненият Дунав “ в Тутракан

Това разкри кметът доктор Димитър Стефанов, представен от.

Джоели има издадени над 40 албума, повече от 1500 концерта по целия свят, взел участие е в едни от най-престижните рок фестивали в света. Той ще се качи на сцената в компанията на българските групи Б. Т. Р. и „ Конкурент “ на 30 юли от 21:30 часа.

Фестивалът ще бъде открит на 26 юли с концерт на русенския фолклорен танцов спектакъл „ Найден Киров “. Предвидени са още концерти с класическа и фолклорна музика на кейовата стена и в амфитеатъра. Сред забавните прояви е концертът „ 55 години Щурците “, с присъединяване на „ Фондацията “ и „ Щурците “.

„ В програмата сме присъединили и доста спортно-развлекателни игри, алегорично преплуване на река Дунав, воден слалом, съревнование по кану-каяк, съревнование за улов на риба, атрактивно съревнование по греда над водата, състезания за най-вкусно приготвени рибена супа и рибено барбекю. По традиция ще приключим с лазерно и огнено шоу “, сподели още кметът доктор Стефанов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР