Военновъздушна база на САЩ във Великобритания бе блокирана, след като

...
Военновъздушна база на САЩ във Великобритания бе блокирана, след като
Коментари Харесай

Ужас и хаос след атака по US база във Великобритания! Мъж се опита да нахлуе с базата с кола, чува се стрелба

Военновъздушна база на Съединени американски щати във Англия бе блокирана, откакто мъж се опита да нахлуе със мощ във военния обект. Полицаи дойдоха по неотложност в базата Миденхол в графство Съфолк, с цел да реагират на сигнал за „ забележителен случай със сигурността “. В резултат има един задържан, написа в. " Дейли мейл ". Източник от английската защита съобщи, че автомобил се е опитал да нахлуе в базата, блъскайки се в основните ѝ врати.

Местни поданици описаха за пукотевица, а деца на американци, които са участвали на среща по софтбол в региона, неотложно са изчезнали след случая.

Служител на заведението „ Джъмпинг Джакс Фънхаус “ в Миденхол сподели: „ Всички американски деца, които си играеха, внезапно си потеглиха. Не разбрахме за какво и не чухме нищо “.

 The 1,162-acre base, which houses about 3,100 US military and an additional 3,000 family members, is used by the US to refuel US and Nato aircraft in Europe

От полицията в Съфолк оповестиха в Туитър: „ Полицията реагира на сигнали за забележителен случай във военновъздушната база в Милденхол “.
По-късно оттова прибавиха: „ Гражданите към този момент са призовавани да заобикалят да посещават региона въз основата “.

В изказване въз основата във Facebook се споделя: „ Базата е блокирана към 13:00 часа през днешния ден след сигнал за случай. Служителите на изключителните служби реагират на обстановката. Подробности ще бъдат обявени навреме “.

Кореспондент на Би Би Си заяви в Туитър: „ Според първичната информация някой се е опитал да нахлуе с автомобил в базата, само че е бил спрян на портата. Лицето е задържано. Хората наоколо са чули пукотевица “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР