Военното разузнаване работи изключително добре и е много важна структура

...
Военното разузнаване работи изключително добре и е много важна структура
Коментари Харесай

Министър Тагарев: Военното разузнаване не може бъде извадено от МО

Военното разузнаване работи извънредно добре и е доста значима конструкция на системата на Министерството на защитата (МО), не виждам по какъв начин може бъде извадено от МО. Това сподели пред публицисти отрасловият министър Тодор Тагарев и уточни, че е в всекидневен контакт с управлението, защото войната е доста близо до страната ни. 

Вариантите, които ще потърсят депутатите, би трябвало да обезпечат действие на тази част от разследващите ни структури в полза на защитата, армията и министъра на защитата, без значение кой е, разяснява Тагарев.

По думите му НАТО е ангажирано със сигурността в Черно море без да участва с военни кораби, само че участва със самолети, разследваща информация, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Нашите служби имат задоволително безапелационна информация, с цел да изискат това експулсиране ", съобщи Тагарев относно решението България да експулсира предстоятеля на Руската православна черква в София и двама беларуски свещеници, като ги упрекна, че служат на геополитическите ползи на Москва.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР