Военното разузнаване и работи изключително добре. Това е една изключително

...
Военното разузнаване и работи изключително добре. Това е една изключително
Коментари Харесай

Тагарев не вижда как военното разузнаване може да бъде извадено от МO

" Военното разузнаване и работи извънредно добре. Това е една извънредно значима конструкция на системата на Министерство на защитата. Аз съм в всекидневен контакт с неговото управление, тъй като войната, на процедура, е на нашите граници и те имат доста значима роля в това отношение.

 

Те са доста тясно интегрирани с армейските структури, с процесите на взимане на решения в Министерство на защитата и аз персонално все още не виждам по какъв начин то може да бъде извадено от Министерство на защитата. Според мен разновидностите, които ще потърсят депутатите: би трябвало да обезпечат действие на тази част от разследващите ни структури в полза на министъра на защитата, на армията.

 

Структурно могат да бъдат открити разнообразни решения, само че каквото и решение да намерят министъра на защитата би трябвало да може директно да работи с тази система, която извършва функционалностите и сега ".

 

Министър Тагарев сподели още, че не е належащо страната ни да желае спомагателна помощ от НАТО за защита на черноморската ни граница.

 

" Ние работим с наши съдружници, които са от бреговите съдружници, с Румъния и Турция главно. Но НАТО е ангажирано със сигурността в Черно море, без да участва с военноморски кораби заради рестриктивните мерки на Конвенцията от Монтрьо, само че участва по други метод - самолети, разследваща информация и по този начин нататък. Така че ние имаме поддръжката и разбирането на нашите съдружници, че те би трябвало да ни оказват помощ по вероятните способи, в случай че ситуацията стартира да се усложнява още повече ".

 

Министърът на защитата Тодор Тагарев взе участие в откриването на първото лицензирано хеликоптерно летище за образование на фрагменти за незабавна здравна помощ по въздуха във Военно въздушното учебно заведение " Георги Бенковски " в Долна Митрополия. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР