Военното разузнаване е много важна структура на системата на Министерството

...
Военното разузнаване е много важна структура на системата на Министерството
Коментари Харесай

Министър Тагарев: Военното разузнаване не може бъде извадено от Министерството на отбраната

„ Военното разузнаване е доста значима конструкция на системата на Министерството на защитата, работи извънредно добре и не виждам по какъв начин може бъде извадено него “.

Това сподели пред публицисти отрасловият министър Тодор Тагарев в Долна Митрополия. Той призна, че е в всекидневен контакт с управлението, тъй като войната е доста близко до страната ни.

Вчера депутатите в Народното събрание обсъждаха концепцията на ген. Атанас Атанасов от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ да се обединят в една работа Държавна организация „ Разузнаване “ и „ Военно разузнаване “.

Военният министър прикани народните представители да потърсят разновидности , които да обезпечат дейно действие на тази част от разследващите ни структури в полза на защитата, армията и министъра на защитата, без значение кой е на този пост.

Тодор Тагарев откри през днешния ден във Висшето военновъздушно учебно заведение /ВВВУ/ „ Георги Бенковски “ в Долна Митрополия първото лицензирано хеликоптерно летище за образование и оперативна база за незабавна здравна помощ по въздуха /Helicopter Emergency Medical Service – HEMS/. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР