Военнослужещия, който е бил част от смесения екип не е

...
Военнослужещия, който е бил част от смесения екип не е
Коментари Харесай

Военният министър Стоянов: Става дума за криминален случай, извършен от каналджии


Военнослужещия, който е бил част от смесения екип не е напуснал границата и не е оставил сътрудника си служител на реда, а е останал на място “, съобщи военният министър Димитър Стоянов във връзка убийството на еднообразен на българо-турската граница.

Служебният министър на защитата съобщи, че няма спомагателна информация, разговарял е по телефона с вътрешния министър Иван Демерджиев, който също не е дал детайлности, тъй като случая към момента се обяснява.

По думите на Стоянов има възможност военните да не познават терена на границата и точно по тази причина патрулите са смесени с граничните служители на реда. Той добави, че граничните служители на реда и военните могат да отвърнат на пукотевица когато по тях се стреля. Стоянов няма информация военният в тази ситуация дали е стрелял, като по-късно ще се срещне с него.

Запитан дали е допустимо турски граничар да е стрелял, Стоянов съобщи, че е малко евентуално и по-добре в тази ситуация да не се вършат непотребни внушения. Според него става дума за престъпен случай, осъществен от каналджии.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР