Военнослужещите от групата сили на Центъра насочиха целта с насочващи

...
Военнослужещите от групата сили на Центъра насочиха целта с насочващи
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за прекъсване на доставките на боеприпаси за ВСУ с помощта на безпилотния самолет „Орлан-30“

Военнослужещите от групата сили на Центъра насочиха задачата с насочващи артилерийски снаряди „ Краснопол “ благодарение на безпилотния аероплан „ Орлан-30 “ в посока Авдеевка, с помощта на което усъвършенстваха ситуацията по фронтовата линия, оповестиха от съветското министерство на защитата.

Те означиха, че операторът на дрона е направил въздушно разузнаване на линията на бойно прикосновение и е разпознал придвижването на транспортни средства на украинските въоръжени сили, които доставят муниции и гориво.

" След като идентифицираха местата за разтоварване, както и полеви оръжейни хранилища, офицерите от въздушното разузнаване направиха работа по ръководство и поправяне на артилерийския огън, насочвайки към задачата високоточни управляеми ракети " Краснопол ". В резултат на сполучливите дейности подразделенията на групата " Център " войските усъвършенстваха обстановката по фронтовата линия, оставяйки националистите без попълване на материални запаси “, споделиха от ведомството.

Както акцентира министерството, високата непоклатимост и положителната управляемост на „ Орлан-30 “ му разрешават да се употребява при комплицирани метеорологични условия. Освен това военните означават, че дронът съдържа съоръжение за конфигурация на високоточни снаряди, което разрешава ефикасното му потребление за решение на бойни задания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР