Военнослужещи от инженерните формирования в Българската армия извършват оглед и

...
Военнослужещи от инженерните формирования в Българската армия извършват оглед и
Коментари Харесай

Военни инженери извършват оглед и оценка на мостови съоръжения в община Царево

Военнослужещи от инженерните формирования в Българската войска правят оглед и оценка на вредите на три мостови уреди в регионите, потърпевши от огромните наводнения на 5 септември. Това заяви пресцентърът на Министерството на защитата.

Правят се планове за изграждане на мост, свързващ централната част на Царево с квартал „ Василико “. След привършване на огледите и анализите с кмета на община Царево и представители на Агенция „ Пътна инфраструктура “ ще се вземе решение за предприемане на съответните дейности, показват от МО.

От първия ден на бедствието Българската войска е в подготвеност да окаже поддръжка както с персонален състав, по този начин и с високопроходима техника за изтегляне на бедстващи хора, доставка на артикули от първа нужда и вода за нуждаещите се, превоз на разнообразни товари. Представители на Въоръжените сили вземат участие в съвещанията на Кризисния щаб, прибавят от министерството.

Министерството на защитата е в тясна съгласуваност с Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, " Гранична полиция " и други структури в засегнатите региони, които реагираха навреме, и се отзовават, според условията на локалния Кризисен щаб, показват още от ведомството.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР