Военнослужещи от 4-ти артилерийски полк от състава на Сухопътните войски

...
Военнослужещи от 4-ти артилерийски полк от състава на Сухопътните войски
Коментари Харесай

Пожарникари, военни и доброволци продължават гасенето на пожара над Югово

Военнослужещи от 4-ти артилерийски полк от състава на Сухопътните войски и екипаж с вертолет от 24-а авиобаза от Военновъздушните сили и през днешния ден, 15-ти август, ще продължат да гасят огромния горски пожар над село , община Лъки.

От 08:00 ч. тази заран 37 военнослужещи, четири автомобила от 4-ти артилерийски полк и доброволци са на терен в труднодостъпната високопланинска околност . Действията им се водят от капитан Коста Делев, пълководец на танков дивизион в полка. Освен над село Югово, през днешния ден част от тях ще бъдат и в местността Орехово над Нареченски бани. Асеновградските артилеристи гасят за трети следващ ден. Модулът работи в региона на пожара по 12 часа.
 Как да предпазим горите от пожари през лятото и по какъв начин да се пазим от горски пожари Как да предпазим горите от пожари през лятото и по какъв начин да се пазим от горски пожари
Горските пожари съставляват заплаха за екосистемата, обитаемоте места, животинските типове, стопанството и хората. Горите защищават...

За четвърти следващ ден в гасенето на този пожар се включва вертолет „ Кугар ” с екипаж от 24-а авиационна база, който ще прави погасяване на огъня от въздуха. През вчерашния ден машината е направила 78 водохвърляния от въздуха в региона на пожара .

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР