Военнослужещата в 61-ва Стрямска бригада в Карлово Десислава Стоянова, която

...
Военнослужещата в 61-ва Стрямска бригада в Карлово Десислава Стоянова, която
Коментари Харесай

Слух в Карлово: Рейнджърката е убита!

Военнослужещата в 61-ва Стрямска бригада в Карлово Десислава Стоянова, която е в неопределеност от няколко дни, е убита.

Този злокобен слух пъпли из целия град, сле като елементи от Военна полиция, Жандармерия и Полициятата претърсваха педя по педя жилището, блока, паркинга до него и цялото пространство към постройката. Там са и спецовете от криминалистичната лаборатория в Пловдив.

40-годишната жена отсъства от вкъщи си и от работа най-малко от десетина дни, научи „ Марица “. Военна полиция към този момент ревизира жилището в Карлово и откри, че то е отключено, телефонът на дамата е оставен на масата да се зарежда, а колата й липсва от паркинга пред блока.

Десислава е разведена, има наследник на към 13-15 години. Тя населява сама личен апартамент в Карлово. Съседи от жилищния блок описаха, че детето не живее при нея, а те не са виждали Десислава от месец.

Жилищният блок е огромен и не се познаваме, описа един от жителите му. Самият той срещал Десислава по-често през лятото, когато сменяла мебели в жилището си. Съседите споделят, че не са виждали тя да води другари в жилището си, само че се отбивала при близко семейство в прилежащия блок.

Целият квартал към високите блокове в Карлово знае, че младата военнослужеща е в неопределеност отдавна.

Заради внушителното наличие на военна полиция в блока, където е апартаментът на младата жена, и региона в близост, в Карлово се понесе слух, че там се проверява ликвидиране. Живеещите наоколо обаче отхвърлиха да са чували или да са станали очевидци на подобен ужасяващ случай, само че потвърдиха, че знаят за изгубването на Десислава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР