Военноморските сили продължават операцията по издирването на . Вече се

...
Военноморските сили продължават операцията по издирването на . Вече се
Коментари Харесай

Продължава операцията по издирване на черната кутия от падналия МиГ-29

Военноморските сили не престават интервенцията по издирването на. Вече се търсят единствено остатъци от самолета и черната кутия. Рано сутринта са открити два нови контакта - железни повърхности на дълбочина сред 65 и 75 метра, които ще бъдат обследвани от дълбочинен уред. Минният ловджия, който взе участие в издирването, разполага с хидроакустична станция за подводно проучване и с отдалечено управляеми подводни апарати.
Периметърът на наблюдаване е извънредно огромен и в интервенцията вземат участие и представители на Института по океанология на Българска академия на науките, които се включват със профилирана техника. Фирма “Хидроремонт ” е осигурила апарати за дълбочинно проучване, само че вчерашното мощно течение е развалило единия от тях.
 Георги Панайотов: Хидролокатор със непряк преглед се включва в издирването на майор Валентин Терзиев Георги Панайотов: Хидролокатор със непряк преглед се включва в издирването на майор Валентин Терзиев
Каквото и да се е случило, се е случило ненадейно и ненадейно. Това съобщи служебният боен министър Георги Панайотов в утринния блок...
Очаква се в събота следобяд претърсването да покрие в началото заложените региони, само че на този стадий е мъчно да се предвижда по кое време ще завърши интервенцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР