Военноморските сили на САЩ решиха да преустановят полетите на своите

...
Военноморските сили на САЩ решиха да преустановят полетите на своите
Коментари Харесай

Американските ВМС преустановяват полетите на авиацията заради катастрофи

Военноморските сили на Съединени американски щати взеха решение да преустановят полетите на своите самолети на следващия ден, с цел да оценят обстановката във връзка със скорошните зачестили произшествия. Това се показва в известие за пресата, оповестено от пресслужбата на Командването на военновъздушните сили на Военноморски сили.

" С оглед на неотдавнашните произшествия, засегнали авиацията на Военноморските сили и Морската пехота, командването на Военновъздушни сили подреди да се преустановят полетите на всички неразположени авиационни единици на 13 юни, с цел да се оцени ръководството на риска и да се проведат тренировки, предотвратяващи закани и неточности ", се споделя в текста.

Междувременно разгърнатите елементи ще преустановят полетите при първа опция, оповестиха от командването.

В четвъртък представител на Министерството на защитата на Съединени американски щати заяви за телевизия CBS, че четирима морски пехотинци са починали при злополука на конвертоплан в щата Калифорния. Според него машината се е разрушила в пустинна околност покрай град Гламис. По-рано беше обявено, че конвертопланът MV-22B Osprey на 3-то въздушно крило на Корпуса на морската пехота също се е разрушил.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР