Военноморските сили на Израел, САЩ, ОАЕ и Бахрейн започнаха съвместно

...
Военноморските сили на Израел, САЩ, ОАЕ и Бахрейн започнаха съвместно
Коментари Харесай

САЩ, Израел, ОАЕ и Бахрейн със съвместни военни учения в Червено море в послание към Иран

Военноморските сили на Израел, Съединени американски щати, ОАЕ и Бахрейн започнаха взаимно обучение в Червено море тази седмица, оповестиха американските военни, в явна опасност за техния общ съперник Иран , осведоми Times of Israel.

Учението се организира малко повече от година, откакто Израел възстановява връзките си с ОАЕ и Бахрейн, ход, който се счита, че е провокиран значително от споделените опасения на страните по отношение на Иран и неговите районни упоритости. Въпреки че Израел е провеждал учения дружно с ОАЕ в предишното, учението съставлява първото обществено военно съдействие сред Израел и Бахрейн .
 Иран предизвести ОАЕ и Бахрейн с
Иран предизвести ОАЕ и Бахрейн с " последствия " от споразуменията с Израел

Израел " прави повече закононарушения в Палестина всеки ден "

Според Централното командване на американските военни петдневното обучение ще се организира в морето и ще включва " тактики за посещаване, качване, претършуване и конфискуване ". Учението ще се управлява от 5-ти флот на Военноморски сили на Съединени американски щати, който оперира в целия Близък изток.

" Вълнуващо е да забележим по какъв начин американските сили упражняват с районни сътрудници за възстановяване на нашите групови качества за морска сигурност ", означи в изказване вицеадмирал Брад Купър, пълководец на 5-и флот.

От февруари насам Иран и Израел бяха упрекнати във замесване в това, което анализатори нарекоха военноморска " война в сянка ", в която плавателни съдове, свързани с всяка от страните, са били атакувани във водите към Персийския залив в замени вид " око за око, зъб за зъб ".
 Иран атакува: Бахрейн е сътрудник на
Иран атакува: Бахрейн е сътрудник на " закононарушенията " на Израел

След като Израел и Бахрейн оповестиха нормализиране на отношенията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР