Военномедицинска академия организира безплатни прегледи и консултации за грип и

...
Военномедицинска академия организира безплатни прегледи и консултации за грип и
Коментари Харесай

Безплатни консултации във ВМА за грип и сезонни вирусни инфекции


Военномедицинска академия провежда безвъзмездни прегледи и съвещания за грип и сезонни вирусни инфекции при лица над 12-годишна възраст.

В рамките на акцията пациентите ще имат опция да се срещнат с всички модерни способи за лекуване и профилактика на болесттите. Консултациите и прегледите ще се извършат на 13, 14 и 15 ноември от 10:00 до 14:00 часа, само че е належащо авансово записване.

Заболяванията от грип и сезонни вирусни инфекции са най-често срещаните инфекциозни болести, като се следят измежду всички възрастови и обществени групи от популацията. У нас всяка година се записват над 120 хиляди случая на грип и сезонни вирусни инфекции.

Най-тежките затруднения се следят при бременни дами, децата на възраст сред 6 месеца и 5 години, възрастните хора над 65-годишна възраст, лицата с хронични болести (исхемична болест на сърцето, сърдечна непълнота, ХОББ, захарен диабет, хронични бъбречни болести, онкологични болести и имунодефицитни състояния), както и медицинските експерти.

Всичко това обуславя социалнозначимата роля на грипа и сезонните вирусни инфекции в публичното опазване на здравето. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР