Военно-окръжна прокуратура - Пловдив е повдигнала и предявила обвинение срещу

...
Военно-окръжна прокуратура - Пловдив е повдигнала и предявила обвинение срещу
Коментари Харесай

Военно-окръжна прокуратура подхвана убиеца на пловдивския полицай

Военно-окръжна прокуратура - Пловдив е повдигнала и предявила обвиняване против военнослужещ – младши сержант от военно формирование в Пловдив за това, че на 21.05.2018 година към 01.00 часа в Пловдив, посредством нанасяне на един удар с нож в региона на сърцето, съзнателно е умъртвил служителят на реда Добромир Лазаров от Сопот, като убийството е осъществено по изключително непосилен за убития метод.

По отношение на обвинения Ангел Желязков е постановена мярка задържане в пространствата на бранш „ Арести “ Пловдив за период от 72 часа с оглед довеждането му пред съда. Предстои внасяне на искане на прокурора за взимане на непрекъсната мярка „ задържане под стража “.

Както БЛИЦ заяви, с8нощи военният е наръгал неведнъж с нож съперника си –полицаят Добромир Лазаров. Последният е отишъл в дома на Желязков, избухнал е скандал, който се пренесъл на улицата. Полицаят е блъснал с пестник в главата военният, Желязков извадил нож и го наръгал неведнъж. Фаталният удар е бил в сърцето. Спорът е поради проверяващия служител на реда от районно управление (на МВР) Карлово Люба Алексова.

32-годишната жена е живяла на фамилни начала с Желязков в Пловдив. Преди повече от година почнала работа в карловската полиция, сред нея и убития имало връзка. Снощи Лазаров е отишъл в дома на съперника си, с цел да се изяснят, само че е изгубил живота си.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР