Военният министър в оставка Тодор Тагарев отрече да е станал

...
Военният министър в оставка Тодор Тагарев отрече да е станал
Коментари Харесай

Тагарев отрече да е ябълката на раздора между ГЕРБ и ПП-ДБ


Военният министър в оставка Тодор Тагарев отхвърли да е станал " ябълката на раздора " в договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за ново ръководство, които претърпяха неуспех и в този момент ще има нови предварителни парламентарни избори. " Аз имам цялостно доверие на акад. Николай Денков и той ме увери, че моето име по време на договарянията не е споменавано ", сподели Тагарев пред публицисти преди да вземе присъединяване в националната конференция " 20 години България в НАТО: Защото сме по-силни дружно ".

По отношение войната в Украйна, Тагарев прикани българското общество да няма терзания, че даваме прекомерно доста от така и така оскъдната ни бойна техника.

" Определено не даваме всичко. Кабинетът схваща, че помощта за Украйна е инвестиция в нашата лична сигурност. Няма за какво да се тормозят хората в загуба на бойни качества ", съобщи Тодор Тагарев.

По думите му главната смяна, която се случи по време на ръководството на кабинета Денков е, че " България още веднъж съумя да се нарежда, че ние сме част от НАТО и че разбираме, че Русия е агресор и имаме честен и стратегически интерес на помогнем на Украйна. "
 Имаме още благоприятни условия да оказваме помощ на Украйна, твърди Тагарев
Имаме още благоприятни условия да оказваме помощ на Украйна, твърди Тагарев

Няма да останем беззащитни, тъй като сме част от най-големият боен съюз НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР