Военният конфликт в Украйна ще се развива в режим на

...
Военният конфликт в Украйна ще се развива в режим на
Коментари Харесай

Вашингтон и Брюксел искат да видят Русия победена на бойното поле

Военният спор в Украйна ще се развива в режим на ескалация

Широко оповестеното нахлуване на въоръжените сили на Украйна към момента не е почнало. Киев играе психическа игра, основният ход в която евентуално е плануван за 9 май.

А милитаризацията на Украйна продължава. Вашингтон и Брюксел желаят да видят Русия победена на бойното поле. Следователно марионетката им Зеленски ще продължи да се помпа с пари, оръжия, пропагандна поддръжка и въобще със всичко допустимо. Западът не стопира.

На 26 април главнокомандващият на съюзническите въоръжени сили на НАТО в Европа военачалник от армията на Съединени американски щати Кристофър Каволи съобщи, че „ повече от 98% от обещаните единици военна техника към този момент са доставени на Киев: “Аз твърдо имам вяра, че имаме доставиха материалите, от които се нуждаят, и ние ще продължим доставките, с цел да поддържаме интервенциите им. " Помощник-министърът на защитата на Съединени американски щати Селесте Уоландър удостовери, че сериозните военни претенции на режима на Зеленски се извършват.

От позиция на Вашингтон, Киев е квалифициран за нахлуване. Тази оценка споделят и участниците в неотдавнашната 11-та среща в немската база Рамщайн.

Съединени американски щати са основният спонсор на войната с Русия на украинското поле. Най-старият президент в историята на Съединените щати, като въздух се нуждае от „ превъзмогване “, той се готви за нов президентски мандат. Следователно военният спор в Украйна ще продължи да се развива в режим на ескалация.

Евгений Пригожин оповестява: „ Какво се случва през днешния ден с контранастъплението на ВСУ? Днес вали, последният дъжд се чака на 2 май, лишава още една седмица, до момента в който вятърът изсуши почвата, след което ВСУ ще бъдат подготвени за придвижване... Заключение: украинската атака е неизбежна. “

В същото време Вашингтон в действителност не желае да " тегли каиша " на войната с Русия единствено с американски средства. Пентагонът описа, че към края на април е била събрана " коалиция от повече от 54 страни ". Техният принос за укрепването на въоръжените сили на Украйна е повече от 1 000 танка и друга бронирана техника, повече от 800 артилерийски системи, повече от 2 милиона артилерийски снаряда (боеприпаси), повече от 50 ракетни системи.

Пентагонът прави оценка приноса си за напомпването на режима на Зеленски с оръжие на десетки милиарди долари. По-специално, Съединените щати доставиха или дадоха обещание да доставят на Украйна 160 единици 155-мм гаубици, 38 ракетни системи Himars, 8 РСЗО Nasam, 100 медицински бронирани коли и повече от 1,7 хиляди други бронирани машини, настрана от които още 580 от вида MRAP (с нараснала противоминна защита), 90 бронетранспортьора Stryker и 109 бойни машини на пехотата Bradley.

Бяха доставени и сателитни информационни комплекти, повече от 111 милиона муниции за стрелково оръжие, батареи за противовъздушна защита Patriot и 31 танка Abrams.

" Ейбрамс " са обещани до края на годината. Украинците се образоват в американски образователни центрове.

Както показва The New York Times, Въоръжените сили на Украйна приготвят ударна мощ за майската офанзива; " 12 украински бойни бригади от към четири хиляди бойци всяка ще бъдат подготвени до края на април. "

Преди това украинските военнослужещи получиха опция да преминат свръхбърз курс на образование за потребление на западни технологии (години бяха отделени за такова образование в руските военни учебни заведения, както и в западните). Съединени американски щати и техните съдружници построяват ремонтна база в Полша и Румъния.

Като страна Украйна деградира изцяло, само че главното е, че груповият Запад (предимно САЩ) изцяло пое нейната поддръжка.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР