Военният експерт и бивш съветник в кабинета на президента Олексий

...
Военният експерт и бивш съветник в кабинета на президента Олексий
Коментари Харесай

Арестович: Украйна сигурно ще започне контраофанзива в средата на април

Военният специалист и някогашен консултант в кабинета на президента Олексий Арестович счита, че украинската контраатака ще стартира в средата на април, съобщи УНИАН.

" Всичко е наред и с танковете, и с подготовката на контранастъплението, и с всичко останало. При нас всичко е наред и те го знаят. Всичко ни е готово съгласно моите чувства. "

Арестович допуска, че украинските войски чакат удобни метеорологични условия.

Той разяснява и проекта за деокупация на Крим, препоръчан от някогашния пълководец на американската войска в Европа Бен Ходжис.

" Ако Бен Ходжис чертае проекти за нахлуване в Крим... И той не е инцидентен, той не е просто някакъв наблюдаващ, който може да каже всичко. Той постоянно знае какво приказва ", сподели той.

Освен това Арестович е уверен, че Украйна ще получи обещаното от западните сътрудници оръжие в точния момент.
Иван Ступак: Започваме контранастъплението през идващите 30-60 дни
Иван Ступак, някогашен офицер от СБ, счита, че контранастъплението на украинските въоръжени сили може да стартира през идващите 30-60 дни. Той означи, че доста зависи по-специално от доставката на западни технологии.

В средата на февруари 2023 година " Ню Йорк Таймс "  публикува публикация, в която се допуска, че най-вероятната посока за бъдеща украинска контраатака е Мелитопол в региона на Запорожие.

В същото време министърът на защитата на Украйна Олексий Резников акцентира, че украинската войска има потребност от бойна авиация за започване на контраофазнивата. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР