Военните сили на САЩ може да са сбъркали вражеския дрон

...
Военните сили на САЩ може да са сбъркали вражеския дрон
Коментари Харесай

Нови разкрития за дрона, убил трима янки

Военните сили на Съединени американски щати може да са сбъркали вражеския дрон с американски и да са го оставили да премине гладко в пустинна база в Йордания, където е умъртви трима американски бойци и бяха ранени още десетки, оповестява Асошиейтед прес.

Подробности за неделната офанзива се появиха, когато президентът Джо Байдън беше изправен пред мъчно деяние, обвинявайки Иран и търсейки да отвърне на удара по мощен метод, без да провокира спомагателна ескалация на спора в Газа.

Докато вражеският дрон е летял на ниска височина, американски дрон се е прибирал към дребната апаратура, известна като Кула 22, съгласно прелиминарен отчет, представен от двама чиновници, които не бяха упълномощени да разясняват и настояха за анонимност.

В резултат на това е нямало опит за събаряне на вражеския дрон.

Въпреки че няма огромни системи за противовъздушна защита, в базата има системи за противопоставяне на дронове, като прехващачите на дронове Coyote.

Освен убитите бойци, Пентагона сподели, че повече от 40 военослужещи са били ранени при офанзивата, множеството с порезни рани, натъртвания, мозъчни контузии и сходни рани.

Осем бяха медицински евакуирани, в това число трима, които отиваха в районен медицински център Ландщул в Германия.

Останалите петима, които са получили „ леки черепно-мозъчни контузии “, се чака да се върнат на работа.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР