Военните ни разбиват неуязвимостта на много обекти, които в русия

...
Военните ни разбиват неуязвимостта на много обекти, които в русия
Коментари Харесай

Украйна призна, че е взривила Кримския мост frognews.bg

" Военните ни разрушават неуязвимостта на доста обекти, които в русия бяха считани за 100% предпазени. Такъв е и Кримският мост, за който приказваха представители на нашата Служба за сигурност, които участваха и в първия, и във втория случай ", сподели Данилов.

 

Първото нахлуване над Кримския мост също беше обвързвано с Украйна. Киев призна присъединяване си през декември предходната година, когато началникът на СБУ Васил Малюк я удостовери. По-рано зам.-министърът на защитата Ханна Маляр изброи като една от сполучливите задачи на Украйна във войната точно гърмежа на Кримския мост.

 

Това не е първото нахлуване, което Украйна прави на съветска територия (полуостров Крим бе анексиран от Украйна през 2014 година и въпреки да не се признава публично като територия на Кремъл, Москва го възприема точно като съветска земя). Съвсем неотдавна офанзиви с дронове бяха осъществени и в центъра на съветската столица. 

 

Кремъл упрекна Киев за офанзивите като ги дефинира като “терористични набези ”. Украйна публично не е коментирала, въпреки че президентският консултант Михайло Подоляк даде обещание, че това няма да са единствените дронове, които ще стигнат до Русия. Самият Зеленски съобщи, че войната се връща на територията на Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР