Военните на Южна Корея заявиха в неделя, че са открили,

...
Военните на Южна Корея заявиха в неделя, че са открили,
Коментари Харесай

Южна Корея казва, че Северна Корея е изстреляла балистична ракета към нейните източни води

Военните на Южна Корея обявиха в неделя, че са разкрили, че Северна Корея е изстреляла най-малко една балистична ракета към нейните източни води, добавяйки към поток от оръжейни проби през през последните месеци, които покачиха напрежението.

Обединеният комитет на началник-щабовете на Южна Корея не сподели незабавно какъв вид е била ракетата или какъв брой надалеч е летяла.

Напрежението на Корейския полуостров е на най-високата им стойност от години, като водачът на Северна Корея Ким Чен Ун форсира разширението на своята нуклеарна и ракетна стратегия и парадира с ескалираща нуклеарна теория, която позволява превантивното потребление на нуклеарни оръжия.

Съединените щати, Южна Корея и Япония дадоха отговор, като усилиха видимостта на тристранното си партньорство в района и ускориха взаимните си военни учения, които господин Ким осъди като подготовки за навлизане.

Последното изстрелване на Северна Корея последва ограничения за сигурност на високо равнище диалози сред американски и южнокорейски оф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР