Военни сапьори откараха намерения артилерийски снаряд на столичната аерогара „Юг”,

...
Военни сапьори откараха намерения артилерийски снаряд на столичната аерогара „Юг”,
Коментари Харесай

Сапьори: Ако беше гръмнал снарядът на автогара „Юг”, щеше да стане страшно СНИМКИ

Военни сапьори откараха планове артилерийски снаряд на столичната аерогара „ Юг”, поради който целият регион беше отцепен още от 10 часа сутринта.

Две патрулки с служители на реда и екипи на Спешна помощ и пожарната дежуряха там, до момента в който дойдат военните. Те обясниха, че ще откарат боеприпаса на безвредно място, където той ще бъде обезвреден.

Извънредна обстановка на столичната автогара "Юг ", регионът отцепен

„ Става въпрос за артилерийски снаряд, дълъг е 28 см с диаметър 7 см. Все още не може да се каже тъкмо какъв тип е. На пръв взор е мощно корозирал, само че е доста рисков, в случай че бъде задействан”, разяснява пред TrafficNews офицерът, който ръководеше пристигнали сапьори.

„ Снарядът беше до кофите с боклука, полицията пристигна в 9,30. Не е ясно кой го е домъкнал и къде го е намерил. Нямаше суматоха, незабавно изведоха пасажерите и чиновниците от автогарата”, описа продавачката на вестници от най-близката сергия.

Докато се чакаха сапьорите, рейсовете продължиха да се движат по график, само че тръгваха отвън отцепения регион.

"Пътувам за Елин Пелин, ще тръгнем в точния момент, само че ми обясниха, че рейсът е отвън автогарата ", изясни пасажер. Друг пък се чудеше какъв брой пъти са разкопавали в близост, а чак в този момент са изровили снаряда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР