Военни лидери от Иран и Хизбула помагат на хусите на

...
Военни лидери от Иран и Хизбула помагат на хусите на
Коментари Харесай

Военни лидери на Иран и Хизбула подпомагат атаките на хусите срещу кораби, пресичащи Червено море: доклади

Военни водачи от Иран и Хизбула оказват помощ на хусите на място в Йемен, с цел да подкрепят ударите на подкрепяната от Техеран терористична група против кораби, пресичащи Червено море Море, съгласно отчети, цитиращи районни и ирански източници.

Иран ускори доставките си на оръжия за хусите, които бяха оповестени за терористи от американски чиновници в сряда, като изпрати съвременни дронове дружно с противокорабни крилати ракети, балистични ракети с акуратен удар и ракети със междинен обхват, източници споделих.

Членове както от Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война на Иран, по този начин и от подкрепяната от Техеран Хизбула също са били видяни в Йемен да подкрепят хусите с образование, като им оказват помощ да сглобяват ракетни елементи, импортирани контрабандно в страната, и управляват военни интервенции, съгласно някогашни източници от йеменската войска.

„ Революционната армия оказва помощ на хусите с военно образование “ за съвременни оръжия, сподели вътрешен човек от Иран.

„ Група бойци хуси бяха в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР